i can give you the format written by me in romanian. My english is not that good.Name: SCP 17004/SITE-000x
Clasă: Euclid
Special Containment Procedures
SCP 17004 este conținut, în prezent, în incinta sa.
Se păstrează un perimetru de 5 km în orice direcție față de SITE pentru siguranță, pentru a nu fi afectat de către efectele acestui SCP și pentru observare și pază.
Nu este destinată publicului iar orice persoană neautorizată care trece de perimetrul de 5 km este detained. Cei care trec de marcajul de 2.5 km sunt executați pe loc.
Doar personalul cu nivel 4 sau peste au voie în incinta sau în interiorul acestei clădiri, cu excepția celor autorizați de către administratori cum ar fi deținuți pentru teste sau personal de level 3 în misiuni de recuperare sau alte motive.
Orice ființă necunoscută care iese din interiorul SCP-ului trebuie exterminată.
Descriere/note
Această structură a apărut ” peste noapte” în [REDACTED] la data de [REDACTED].
Dimensiuni: Această structură este vastă în interior fiind mult mai mare decât pe exterior cuprinzând numeroase camere, colidoare, celule și camere de contaiment.
Facilități: Interiorul este dotat cu mobilier, armament și sisteme de utilități (electricitate, apă potabilă) care funcționează fără o sursă externă sau detectabilă. Sursa acestei energii și a fluidelor rămâne necunoscută.
17004-Core (Inima): Elementul central al anomaliei se află la un etaj inferior nedesemnat. Această "Inimă" este un mecanism complex, aproximativ de dimensiunea a două remorci de TIR. 17004-Core funcționează ca un sistem de propulsie sau de întreținere a vieții. Examinarea vizuală a dezvăluit că în interiorul mecanismului masiv se găsesc:
-Fragmente de țesut uman (necunoscut)
-Un lichid roșu-vâscos (similar sângelui, dar cu proprietăți necunoscute)
-Multiplele organe optice (ochi) încapsulate în pereții interiori ai mecanismului, care par să monitorizeze mediul înconjurător.
În urma unui studiu se pare că acest SCP are abilitatea de a mișca pereții, de a se extinde/micșora pe interior, de a face alte camere sau închide și muta gate-ul principal pe cealaltă parte a clădirii.
Noaptea se poate auzi un zumzet (12Hz) încet care pare să vină de la un generator dar de fapt provine de la ”inima” facilitații.
Se pare că modelul pe care o ia pereții când intră in starea de schimbare este a unui SITE sau facilitate existentă deja sau care a existat cândva. Niciodată nu s-a reușit imitarea exactă a unui SITE; șansele de imitare perfectă fiind de aproximativ 4.34%.
O altă proprietate ciudată și neînțelesă de către cercetătorii noștri a fost aceea de a putea recrea personalul mort care a fost sub angajamenul fundației S.C.P.
Proprietatea macabră pe care o deține acest SCP este aceea de a omorî persoane sau animale printr-un proces numit axfisiune ( un proces prin care o persoană rămâne fără aer brusc dar la autopsie arată semne că respectivul a fost ștrangulat). Odată moarte sunt colectate de un robot și duse la ”inimă” unde se deschide o ușă cam de 1.5m, prin care se aruncă cadavrul.
Raport de studiu: 001xt-Dr.Max
Dată:[REDACTED]
Scop: Înțelegerea SCP-ului
Eu și echipa mea formată din 9 persoane am intrat în acea facilitate la ora 12:20 PM . Mi se părea cunoscută, semăna cu SITE-009, dar în același timp nu era exact identică. Am fost primiți de niște figuri negre, semănau cu oamenii, purtau haine și uniforme specifice ramurilor noastre. Știau să vorbească engleză mai bine decât mine. Atunci am văzut Dr. Cuddy Roberson; nu se putea, era imposibil, a fost declarată KIA în misiunea BLACK EYE. M-am uitat și la celălalt, scria: Dr. Danemarcush Volter, era profesorul meu de când eram încă un intern. A murit acum un an din cauza cancerului pulmonar.
Comportamentul lor era pașnic, chiar de fericire să ne vadă. Le-am spus cine suntem și de ce am venit iar e au spus că știau. Ei știu tot. Ne-am despărțit in grupe de câte doi. Ne-au spus înainte să plecăm să nu intrăm prin ușile fără nume pe ele. Eu și cu Dr. Martinez am fost însărcinați cu explorarea și înțelegerea SCP-ului. Ne-am aventurat singuri și am trecut din etaje în etaje, din camere în camere, până am găsit o cameră fără nume. Curiozitatea lui Martinez a fost prea mare și a deschis ușa. Când a deschis-o a fost tras înăuntru de niște mâini sau tentacule apoi ușa s-a închis într-un sistem de lock down și puteai să auzi țipetele lui. Am început să fug și cumva am ajuns într-o cameră de observare și puteam să îi văd pe Dr.Stoinu și Dr.Rodriguez lângă un fel de mașinărie care emana radiații cam 15.000 Röntgen. Acest aparat se afla într-o cameră imensă. Cumva camera în care mă aflam nu era afectată deloc. I-am văzut cum au picat amândoi, o distanță aproximativă de 73m între ei. Un robot ia ridicat pe amândoi. În acel moment o figură a intrat peste mine și mi-a spus să o urmăresc. Am ajuns la infirmerie unde cei doi cercetători deja muriseră. Unul din distrugere celulară masivă iar celălalt din sindromul neurovascular central. Mai târziu mi sa spus că și ceilalți muriseră mutilați, executați ,mâncați sau omorâți. Ieșisem afară din SITE și era decât 01:20PM dar pe ceasul din interior scria că au trecut 6 ore.
Raport de studiu: Dr. Masuka arată ostilitatea și imprevizibilitatea structurii cât și a proprietățiilor SCP-ului. Din acest raport deducem că figurile umanoide sunt pașnice și reprezintă personalul angajat al fundației S.C.P. cât și că știu totul despre această entitate.
În urma testului 345-000sx putem deduce că acele figurine provin din camera 000-alfa unde un sistem complex primește semnalul că un angajat a murit și încearcă să-l reproducă. Urme de acid dezoxiribonucleic din gena umană pot fi găsite în acel sistem.
În urma Mentenanței 6730vc am aflat de unde vine acel aparat care emită radiații. Vine din SITE-096-b2, SITE destinat producerii de curent prin fisiune și fuziune, pentru celelalte fundații. Am mai descoperit și o replică de 5mx5m a prototipului 453ndc-55 folosit pentru captarea SCP-ului 939.
Dr.Fiscus a făcut un test pe o figură umanoidă din acea clădire( acum numite SCP 17004-2). A începând prin a detecta din ce este formată acea figură. A descoperit că este formată din țesut uman ars și gaze cu configurații neîntâlnite până în prezent. Un atom din acele gaze avea 561 de protoni și 492 neutroni. Gazele sunt găsite în interiorul acestora; pe ele fiind mulate țesuturile. CItat din raportul lui:”Era ca și cum miroși arsură cu metal și gaz metan în același timp. ”. Un aparat de control geiger a fost pus lângă subiect cât timp era disecționat. La început era 0,01R/h dar după prima amputare a mânii stângi aparatul a ajuns la 1R/h. De acici se poate explica mirosul și gustul metalic. Arsura provenea de la acel sistem de sintetizare, dar gazul încă nu se știe.
Prin ordinul SDFC SCP 17004 trebuie păzit 24/7 iar intrarea se face odată la o săptămână pentru verificarea stării structurii.
Acest document va mai fi editat odată ce se vor executa mai multe teste.
Dată emitere:[REDACTED] Aprobare:[REDACTED]